Om oss

Vi er en trivelig gjeng med barn og ungdommer i alderen 8-18 som spiller musikk på Skoger Skole hver onsdag.  Instrumentene vi bruker er hovedsakelig de som inngår i et brass-band, det vil si messingblåsere og slagverk.  I de senere årene har vi også tatt i bruk instrumenter som keyboard, gitar, el-bass og sang.  De siste årene har vi i samarbeid med Skoger turn arrangert tre fantastiske forestillinger i Drammens teater.  I 2009 hadde vi forestillingen ABBA returns som var basert på filmen Mamma Mia. I 2010 hadde vi forestillingen Disco vs. Soul og i  2012 hadde vi forestillingen Movie Night hvor vi også hadde med Sætre Pikekor som solister.

De som spiller i korpset får undervisning enkeltvis 20 minutter hver uke med musikkpedagog fra Drammen Kulturskole.  I tillegg har hovedkorpset fellesøvelser hver onsdag kl 18-20 med dirigent Frank Schultzen.  Aspirantene har fellesøvelse onsdager kl 17-18.
Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Å spille et instrument gir livslang glede